Upis

Home / Upis

Zašto Global Education?

Odlični nastavnici

Nastavno osoblje naših škola nudi potpunu podršku učenicima, u nastavnim i vannastavim aktivnostima, što im pruža prilike za prestižne poslove i uspješnu karijeru.

Izvanredne prilike

Konstantno ulažemo u razvoj učeničkih ideja i projekata, a što rezultira učešćem na brojnim takmičenjima i mogućnošću osvajanja stipendija na prestižnim svjetskim univerzitetima.

Cjelodnevni boravak

U našim institucijama predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, učenicima je omogućen cjelodnevni boravak uz nadzor stručnog osoblja.

Certifikati

Tokom školovanja učenici imaju priliku polagati različite testove engleskog, njemačkog i turskog jezika koji im mogu biti od velike pomoći za nastavak školovanja.

Sport

Značajnu pažnju pridajemo tjelesnom razvoju naših učenika koji imaju mogućnost baviti se sportskim aktivnostima za vrijeme nastave ali i u svoje slobodno vrijeme.

Sigurnost

Kampusi naših škola su obezbijeđeni video nadzorom što doprinosi sigurnosti učenika i uposlenika naših škola.

Više od 20 godina iskustva u obrazovanju

0 Zaposlenih
0 Učenika i studenata
0 Godina iskustva
0 Zadovoljnih osmjeha

Kako se upisati?

FAQ

Global Education institucije organizuju samo prijemni ispit za stipendije za učenike koji se upisuju u srednje škole.

Prijemnim ispitom za stipendije će biti obuhvaćeni sljedeći predmeti: bosanski jezik, engleski jezik, matematika i logika.

Prijemni ispit za stipendiju će se održati u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bihaću i Mostaru.

Prijemni se ispit za stipendiju održava svake godine u aprilu. Ove godine, prijemni ispit će biti organizovan 8. aprila sa početkom u 10 sati.

Posjete školama su moguće svakog radnog dana, u periodu od 09:00 do 16:00 sati, a ukoliko se radi o organiziranim posjetama, obavezna je prethodna najava.

Sve informacije o školama možete dobiti putem naših web stranica ili putem broja telefona 033 944 104.